Aktivitet i Russerstøverforeningen!

Den siste uken har det skjedd endel i Russerstøverforeningen.

Russerstøveren Nikita og dachsen Nemi lader opp til jakt og blodspor
  • Det er blitt opprettet en hundeliste. Alle betalende medlemmer av Russerstøverforeningen har muligheten til å få hundene sine inn på denne listen, og den vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som vi mottar hundenes registreringsnummer pr mail. Hundelista finner du her. Ønsker du å få din russerstøver inn på listen, kan du sende mail til post@russiskstover.no
    Husk å bli medlem først. Betalingsinformasjon og oppdaterte medlemsfordeler finner du her.
  • Russerstøverforeningen er på Instagram! Søk oss opp på brukernavnet russerstoverforeningen, legg oss gjerne til som venn, og tagg bildene dine med #russerstoverforeningen dersom du ønsker å la oss få dele dine bilder på vår profil. Vi publiserer selvfølgelig bildet sammen med ditt brukernavn, slik at andre finner rettmessige eier av bildet.
  • Nettsiden er blitt oppdatert og vi gir deg nå tilgang til alt av referat, vedtak og årsmeldinger. Her finner du alt sammen. Trykker du på en link på denne siden, starter en automatisk nedlastning av filen du trykket på.
  • Vi har fått flere medlemmer! Dette er selve høydepunktet med uken som gikk. Ingenting er som å kunne registrere nye medlemmer og å føre hundene inn på hundelista!
  • Undertegnede har trålet Dogweb for å få en oversikt over norske oppdrettere. Deretter er alle disse blitt kontaktet med informasjon om Russerstøverforeningen og vårt formål. Dersom du er oppdretter og ikke har blitt kontaktet, send gjerne en mail til post@russiskstover.no slik at vi får deg inn i systemet.

Hjelp oss gjerne med å spre informasjon om Russertøverforeningen videre til de du kjenner som eier russerstøver, eller de som kan være interessert i å gå til anskaffelse av en russerstøver.

Ellers er jakten i gang for fullt, og det er veldig koselig å følge med på alle dere russerstøvereiere og hundene deres. Det er mye bra jakt der ute, og dere er utrolig flinke til å forevige dette med bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *