Bli Medlem

Dersom du eier russerstøver, eller liker å jakte med russerstøver, syns vi det hadde vært veldig stas om du ble medlem av Russerstøverforeningen.

Medlemsfordeler

Ved å bli medlem i Russerstøverforeningen, bidrar du til å fremme rasen russerstøver i Norge og Sverige.

I tillegg til å støtte arbeidet for russerstøveren som jakthundrase i Norge og Sverige gir medlemskapet medlemmene mulighet til å få hundene inn på hundelista.

Vi ønsker også å få en oversikt over russerstøvereiere rundt om i Norge og Sverige. Ved å være medlem bidrar dere både til ett forbedret nettverk og til at vi kan fortsette arbeidet med å fremme rasen.

Ved betalt medlemskap tilbakebetales 300,- ved oppnåelse av 1.åp og 500,- ved 1. ep. Dette gjelder kun 1 gang pr medlemsår, ved kontingent på kr 150,- (NOK). IKKE TILBAKEVIRKENDE KRAFT.

Vårt ønske er å kunne tilby flere goder etterhvert som medlemsantallet øker, og vi dermed kan se muligheten til å finansiere dette.

Vi har satt medlemskontigenten ned til 150,- fra og med 1.april-17.

Betalingsinformasjon:

Beløp: 150,- Nok
Konto nummer: 4355.15.73975
IBAN-Kontonummer NO9043551573975
BIC-kode HALTNO21XXX

Husk å oppgi fullt navn, mail og telefonnummer i betalingen.

Ønskes faktura tilsendt pr email eller post, kan dette ordnes ved å sende en forespørsel til Russerstøverforeningens kasserer:

Håkon Heksem Snopestad
Heksemsvegen 61
7383 Haltdalen
Mail: haakon@snopestad.no

Medlemskontigenten gjelder for ett år av gangen, fra 1.april til 1.april året etter. Vi ønsker også folk fra Sverige hjertelig velkommen, og har derfor oppdatert betalingsinformasjonen ytterligere for å gjøre dette enklere.