Russerstøverforeningen på Jakt- og Fiskedagene i Elverum

De Nordiske Jakt- og Fiskedagene i Elverum gikk av stabelen 10.-13. august i år, og der hadde Russerstøverforeningen egen stand. Foreningens leder Svein Snopestad var på plass både fredag og lørdag.

Folk viser interesse

–Det var endel innom og vi fikk pratet litt hund. Alt i alt var det veldig hyggelig å ha stand på plassen, og personer har ringt meg etterpå og vist mer interesse. Noen har også hatt ønske om å melde seg inn i klubben, forteller Snopestad.

Og slik ble det. Allerede dagen etter hadde klubben økt med et par medlemmer, og det syns vi er veldig hyggelig!

Svein på stand
Leder Svein Snopestad ved stand på Jakt- og Fiskedagene i Elverum. Foto: Unni Buvarp

Lørdag ble det litt mer aktivitet på stand da Aksel Schjervheim og russerstøverhannen Trubac møtte opp. David Snopestad og familien kom i tillegg med russerstøveren Nikita (og dachsen Nemi).

Under årsmøtet ble Philippe (13) og Daniel (11) Snopestad sittende og passe på stand mens møtet ble holdt i musemsbygningen. Gutta fikk delt ut en god del flyers til nysgjerrige forbipasserende og kunne dermed melde om mer interesse. Russerstøverhannen Trubac var derimot noe distrahert fra sin oppgave som foreningens prakteksemplar, siden dachsen Nemi dessverre møtte opp med løpetid.

_MG_2418
Hyggelig kaffeprat på stand.
_MG_2421
Kjekt å kunne representere rasen med noen vaskeekte russerstøvere på plass. Dachsen Nemi tjente nok litt mer som distraksjon..=)
_MG_2443
Russertøverhannen Trubac i all sin glans.

 

Årsmøte avholdt

Det er nå akkurat fire år siden Russerstøverforeningen ble stiftet under Jakt- og Fiskedagene i Elverum. Lørdag kl 14:00 ble det avholdt åpent årsmøte der medlemmer og interesserte kunne møte opp i tillegg til styret. Undertegnede ser at vi kunne ha annonsert om dette tidligere, for oppmøtet ble ikke stort. Men de som var tilstede fikk til gjengjeld unnagjort et trivelig og effektivt møte. Avgjørelser ble tatt og styret fikk nye medlemmer. Oppdatering på dette kommer etterhvert.

_MG_2426
Fra venstre: Svein Snopestad, Ingar Kristiansen, David Snopestad, Aksel Schjervheim, Ole Andre Bjerke. Bak kamera: Monica Snopestad.
Svein Snopestad ble gjenvalgt som leder av Russerstøverforeningen.
Svein Snopestad ble gjenvalgt som leder av Russerstøverforeningen.

 

  • Det vil bli holdt nytt årsmøte i forbindelse med rasemesterskapet i Haltdalen i løpet av månedskiftet november/desember i år. Mer info kommer.
  • Russerstøverforeningen kommer til å ha stand på De Nordiske Jakt- og Fiskedagene neste år også. Da blir det så klart årsmøte igjen. Invitasjon kommer når tiden er inne.
  • Det ble vedtatt at vi kommer til å ha stand på Villmarksmessa i Melhus over nyåret. Kasserer Håkon Snopestad kommer til å være tilstede i den anledning. Villmarksmessa i Melhus avholdes i mars 2018.
  • Styret har kokt i hop noen hyggelige medlemsfordeler som vi gleder oss til å dele med dere.

Vi takker for hyggelig oppmøte på vår stand, og ønsker alle velkommen tilbake neste år!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *