Spennende valpekull ventes!

Akkis PF Kejo og Akkis TV Nadja er nå paret. Begge foreldre har 1. premie på hare. Kejo har også 1. premie på rev. Jeg kjenner ikke til andre kombinasjoner i Norge hvor begge foreldre er meritert med 1. premie på jaktprøve .

Kejo er blitt brukt som en kombinasjons hund på både hare og rev. Han står alltid for berg, noe som medfører stor effektivitet på rev om man også har tilgang på hi hund. Han er 1. generasjons Norsk da begge foreldre er importert fra Russland. Faren (Plakun) rakk å bli Utstillings champion etter at han kom til Norge. Han tok også en 1. premie på hare.

Nadja er preget kun på hare, og har som sagt 1. premie på åpen prøve. Moren (Akis GI Valla) er en av Nordens høyest premierte Russerstøvere. Hun er jakt og utstillings champion og har flere 1. Pr på rev. Hun har også kvalifisert til NM på hare.

Valpene vil være leveringsklare i måneds skifte Juli/August. Jeg er sikker på stor interesse for valper etter denne kombinasjonen, så her gjelder det å være tidlig utpå med reservering.
Mine forventninger til valpekjøper er at de vil bruke mye tid på jakt, og driver et seriøst hundehold.

Ved interesse kontakt Ingar Kristiansen på mob 46668180. www.harajakt.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *